sábado, 4 de octubre de 2008

Set de còmic a Lleida

Set de còmic a Lleida
Convenció de professionals de la indústria del còmic els dies 21 i 22 de novembre


La ciutat de Lleida celebra Set de Còmic, la primera convenció de professionals d’aquest sector, els dies 21 i 22 de novembre de 2008. La trobada comptarà amb la presència d’autors, d’editors, de distribuidores, de llibreries i de premsa especialitzada. Així mateix, hi haurà un circuit d’exposicions relacionades amb el còmic i sessions de treball amb l’objectiu d’analitzar la situació del sector i de generar nous projectes i negocis.

La convenció coincideix amb un moment d’apogeu del còmic i de la novel·la gràfica com a mitjà d’expressió artística i literària, com ho demostra la seva presència al mercat, cada cop més intensa, al cinema, al merchandising, a publicacions i a mitjans de comunicació, tant generals com especialitzats. A més, la recent creació dels premis nacionals del còmic concedits per la Generalitat i pel Ministeri de Cultura corrobora aquesta dinàmica.

Set de Còmic té l’objectiu de contribuir a que continuï aquesta tendència ascedent del “novè art”, pel fa al reconeixement dels autors, a l’increment de la difusió d’aquest gènere i a la solidesa de la indústria. Per aquest motiu, convida al conjunt de professionals implicats (empresaris, periodistes, escriptors, dibuixants) a participar en la reunió de Lleida. La primera edició comptarà com a ponents amb la presència d’editors d’àmbit estatal, d’autors consagrats, d’una de les majors distribuidores i d’una de les llibreries especialitzades de més antiguitat del país.

La directora de Set de Còmic és Esther Vázquez (propietària de la llibreria Norma Còmics Lleida), la direcció d’art és càrrec de Víctor Rivas i de Josep Maria Cazares, i la producció executiva, de Suggeriments S.C.P.

Per a més informació i talls de veu, podeu contactar amb Esther Vázquez al 973 22 82 38.

No hay comentarios: